Jump to content

turbojetfan

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

turbojetfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/6)

0

Reputation

  1. Ah, that would make sense then, thank you. Perhaps this would also be a good time to get Open LC NA then as well and try my luck.
  2. I'd tried nearly all available resources on this matter but I just can't figure it out for the life of me. I recently just did a fresh install of Windows 10 (x64 pro) and the latest version of prepar3d v4.5. I'm basically having the issue described in this thread: and I have tried the suggested remedies. I have tried syncing, verifying and doing fresh installs of all orbx files with the latest libraries. I've deleted shader caches and tried moving around the layers but only If I repair P3D, the textures go back to normal but that's without any Orbx products installed. At one point, I tried installing just the libraries (and no other areas) from the installer (and putting them in the root folder as suggested) and that's when the textures "morph." I have no other 3rd party add-ons installed. The orbx scenery areas when I installed them work just fine with no texture issues. It's the areas outside of orbx scenery that I'm having issues with and it's mostly at night. I currently own and have installed: NA Northern CA NA Southern CA NA Pacific Northwest Portland KSAN Libraries Yosemite Object Flow SODE I have the latest video drives (Nvidia GTX 1060 6gb), and an administrator account. Any suggestions would be appreciated.
×
×
  • Create New...