Jump to content

tomaszima43

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tomaszima43

  1. 8 hours ago, Ed Correia said:

    Plánovali jsme vydání tento víkend, ale bohužel se na poslední chvíli pracuje na showstoperu. 

     

    Obecně, když je na fórech zveřejněn oficiální náhled, znamená to, že produkt je v závěrečné fázi vydání. 


    Z Prahy jsme velmi nadšení a také chceme, aby byla vydána, aby si ji mohl užít každý. 

    Hello. also please copy LKPR to my account please. Thank you Tomas

  2. 27 minutes ago, DaRadicalCavy said:

    Čemu máte právo věřit. I když nesouhlasit a klást lidem těžké otázky neznamená neslušné. Řekli, že odkládají vydání letiště, které bude pravděpodobně koupeno na spodním konci škály lidí za „Showstopper“ z definice, což je obrovská věc, protože se rozhodli odložit a vrátit se k tomu, co je jejich standard, a neřekli o tom nic, dokud se lidé na tomto fóru neozývali. To je honba za větším příjmem. Pracoval jsem v obchodním poradenství, takže o těchto věcech něco vím...

    Hello. also please copy LKPR to my account please .Thank you Tomas

    • Haha 1
  3. 40 minutes ago, DaRadicalCavy said:

    Vidíte, podle mě to zní, jako byste si cenili rychlého zisku nad svým slovem pro příznivce, z nichž někteří se sebou utratili stovky, ne-li tisíce... 

     

    Pokud by existovalo riziko, budete muset stáhnout zdroje, které brání spuštění, pak nezveřejňujte „již brzy“. Příspěvek "V závěrečných fázích", což je podle zvuků if přesně to, co znamenalo, a poté dokončete "informace o vydání již brzy". Velmi se liší od transparentnosti a poctivosti toho, co bylo navrženo výše, a místo toho ukazuje neúctu, aroganci a hrubost. 

     

    Je to vtip/ostuda, kolik lidí v této komunitě napíše brzy, ještě týden, protože lidé to volají, v podstatě nám bylo řečeno, že nám jde více o vydělávání peněz, než o dodržení svého slova. 

     

    Pokud jste si byli tak jisti, že se to stalo tento víkend, proč byste to nevytlačili a pak se nezaměřili na tento předpokládaný stoper, který je nejúčinnější v téměř každé situaci. 

     

    Nechci být hrubý/arogantní a skutečně chci pro tento a budoucí produkty to nejlepší (často podporuji Orbx před ostatními, když k tomu nemám pádný důvod), ale věřím, že se k ostatním chováte tak, jak se oni chovají k vám, takže věci tvrdě, protože jsme byli nerespektováni, takže vyslyšení našich obav je to nejmenší, co si zasloužíme jako odpověď.  

     

    Jen doufám, že se z toho poučí, stalo se to pravidlem číslo jedna pro herní společnosti. Při provádění změn buďte transparentní a přijměte a učte se, když se něco nedaří, a proveďte změny, abyste tomu v budoucnu zabránili.

     

    Edit: Také jsem právě viděl, že verze MSFS se již nezobrazuje v části „Přicházející produkty“ na domovské stránce, zobrazuje se pouze verze PD3. Je to jen špatný design a ukázaly se všechny produkty, které se přestaly vyrábět v letadlech, nebo úmyslně? 

    https://orbxdirect.com/coming-soon.Counsel it there. Hi Tomas

  4. 1 hour ago, John Dow said:

     

    Objevilo se mnoho malých chyb, jsem si jistý, že chápete, že je třeba je opravit, poté otestovat, někdy oprava představí další chybu, kterou je třeba opravit a poté otestovat. A tak dále, dokud není připraven k vydání. 

    Yes, we understand, but why don't you let the people who expect a release every day? Waiting for the next month?Hi Thomas

  5. 5 hours ago, Ed Correia said:

    Plánovali jsme vydání tento víkend, ale bohužel se na poslední chvíli pracuje na showstoperu. 

     

    Obecně, když je na fórech zveřejněn oficiální náhled, znamená to, že produkt je v závěrečné fázi vydání. 


    Z Prahy jsme velmi nadšení a také chceme, aby byla vydána, aby si ji mohl užít každý. 

    Hi, I'm tired of Prague. Do you give people hope for a release, and nothing again. How long will we wait? Month? Year? Hello T.

    • Confused 1
×
×
  • Create New...