Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'kbvs pajn paen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Orbx Release Announcements
    • Orbx Preview Announcements, Screenshots and Videos
    • Orbx Company Updates
    • Partner Previews and Announcements
  • Public
    • Orbx Product Reviews
    • General Discussion
    • Community Screenshots
    • Community Videos
    • Hardware and Tech Talk
  • Legacy Support Forums [Read-only]
    • Microsoft Flight Simulator Support Forum
    • PREPAR3D® V5.x Support Forum
    • PREPAR3D® V4.x Support Forum
    • PREPAR3D® V3.x Support Forum
    • FSX Support Forum
    • FSX Steam Edition Support Forum
    • X-Plane 11 Support Forum
    • IPACS Aerofly FS 2 Support Forum
    • Orbx Central Support Forum
    • Orbx Global Vector Support
    • Orbx Global openLC Support
    • Orbx Freeware Support Forum
  • Partners
    • Orbx Partners Support

Calendars

  • Community Calendar
  • Flight Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests:


Transaction ID


Facebook Profile

Found 1 result

  1. I love the challenge of flying GA aircraft from and to totally immersive real world airports. I own every ORBX scenery as a result. Lately, I have been having an increasingly recurring problem of the ORBX airport elevations being messed up to where the airports are unusable. I use Vector and have run the airport elevation configuration. I use the new Pilot's mesh software and have installed more than 50 addon sceneries from various developers and I do not have elevation issues with any of the non-ORBX airport scenery I have installed (FSDT FlyTampa, Flight Beam, etc.), other than KTNP. I didn't start having the elevation problems with the ORBX scenery until I updated to P3D v.4.1. I don't know whether it is a Vector or P3D problem. I do know I want to find a way to fix it. Here are some screen caps of some samples: PAJN https://imgur.com/a/QEjSL KBVS https://imgur.com/a/emXOm PAHO https://imgur.com/a/DbXDI PAEN https://imgur.com/a/PdkMB Everything is updated to the latest version. I have an AS Rock Z-170 motherboard, Pentium i7-7700 4.2 GHz, Nvidia GTX 1080Ti (11 GB RAM) and 32 GB RAM. Any assistance you can provide will be greatly appreciated! Chuck Rogers
×
×
  • Create New...