Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freezing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Orbx Release Announcements
    • Orbx Preview Announcements, Screenshots and Videos
    • Orbx Company Updates
    • Partner Previews and Announcements
  • Public
    • Orbx Product Reviews
    • General Discussion
    • Aerofly FS2
    • Community Screenshots
    • Community Videos
    • Hardware and Tech Talk
  • Legacy Support Forums [Read-only]
    • Microsoft Flight Simulator Support Forum
    • PREPAR3D® V5.x Support Forum
    • PREPAR3D® V4.x Support Forum
    • PREPAR3D® V3.x Support Forum
    • FSX Support Forum
    • FSX Steam Edition Support Forum
    • X-Plane 11 Support Forum
    • IPACS Aerofly FS 2 Support Forum
    • Orbx Central Support Forum
    • Orbx Global Vector Support
    • Orbx Global openLC Support
    • Orbx Freeware Support Forum
  • Partners
    • Orbx Partners Support

Calendars

  • Community Calendar
  • Flight Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests:


Transaction ID


Facebook Profile

Found 4 results

  1. Good Afternoon, I’m having issues with stuttering/freezing of P3D v5.2HF1 at MKs EFHK. An example of this can be experienced if you load up at stand 14 and pan around. This happens with default and payware AC, and other scenery’s are ok. I would be interested if anyone else has experienced this? I've tried the usually remedies but to no effect. My Specs: 5950x, 3090 and 32GB of RAM. TIA James.
  2. Hi, I have an issue with TE GB. I have all three installed but when flying (any point of airtime from climb to approach) I have mini freezes that last anywhere from 5 seconds to 40 seconds. They happen at random points betwwen every minute to 10 minutes. Doesn't matter what aircraft be it GA or jet and doesn't seem to matter if i'm pressing buttons in the cockpit or admiring the view. I've verified the files for all three, GB & Orbx libraries & checked the insertion points and also reinstalled the scenery. TE netherlands appears to work ok. They are installed into my sim directory (E:\Prepar3D V4\) I do still have EU england installed which may be a waste of time with the 3 TE installed? Performance wise otherwise is perfect. Please let me know if i'm missing any info....you know what it's like when your trying to think hard Thanks Mark
  3. Detail Operating system: Windows 10 Simulator: Xplane 11 Screenshot: Issue: appears to download compressed file but won't install. Several months ago, I purchased the entire True Earth GB series. I couldn’t install with FTX Central, and although I followed some suggestions posted on the forum, nothing worked. Finally, it was suggested I download Central, which I did. I still can’t enjoy my scenery and am really frustrated and disappointed. Central was supposed to solve installation issues, well it hasn’t for me. I added a 4TB hard drive to my system which I use only for Xplane (my D drive). I created a separate library folder on my C drive. I even tried a manual download and install, but Central still won’t install. It appears to download and possibly open the compressed files, but then won’t convert them. I tried with all of the scenery packages, with the same result; none showed a successful install. Log and screen shot attached. Please just tell me how I can enjoy my scenery, I have spent many hours trying to install it. central log.zipcentral log.zip
  4. Since updating to P3D v4.4 NZMF freezes then shuts P3D down. I have tried several different scinarios all with the same result. For example, I can take-off and land with no problem provided I only stay on the runway - once I taxi to the apron it freezes and shuts down. I have a stored flight which starts on the apron but with the same result once the aircraft starts to move - I have tried using different aircraft. All the moving objects are working as normal. I have unistalled and used my backup as well as a new download and install, ran AEC just in case, but the problem still exists. I have also tried my ZNQN, LDDU, and others, and all are just fine. P3D V4.4 may not be the problem of course but do you have any suggestions please. Thanks you GrahamL
×
×
  • Create New...