Jump to content

vish96

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vish96's Achievements

Newbie

Newbie (1/6)

1

Reputation

  1. Awesome. Looking forward to it. Oh and btw, I have a small query. I apologise as it might not be appropriate under this section, but I feel it needs to be asked. I purchased the Singapore city pack for MSFS and is incredibly well done. However, I noticed that it doesnot cover the entire city. There are portions which are left out like the Sentosa Island Resort/amusement park, etc. Will it be added in a later update?
  2. I'm unable to get it. Is it a work in progress? The "verify files" did fix the taxiway, but no DL.
  3. Amazing!!! Yes, it is now fixed. There is a lot of shimmering/flickering with rhe runway edge line/centreline. Not really an issue to turn me away, but it is noticeable. Also another thing I noted is that the runway lighting doesnot work if you load into NZQN in the day and when it transitions to night. However, they do work when you directly load at night, albeit the light looks like squares. Any chance of dynamic lighting to be added? Thanks a lot for the taxiway update.
  4. Hi. I just bought the Orbx NZQN scenery and installed it onto P3D v5.2 running the latest Hotfix 1 (5.2.22.27615). When I load into NZQN, the runway texturing appear to be flickering. Furthermore, taxiway A, for light aircraft is not visible. It is a photoreal image that is being shown. I do have NZ-South Island installed as well. Have uninstalled and re-installed both of them but to no avail. I haven't yet done a flight from elsewhere into Queenstown. So I cannot say if the "runway texture' missing problem is also existent. Have attached some screenshots as well below. Thanks
  5. Hi Thank you Yes , I did install the orbx libraries and Yes I did verify the files and even ran the migration tool.....but it did not work at first. Then I came across a post related to texture morphing in one of the other forums listed here.... It said it might be due to a corrupt terrain.cfg file Replaced the cfg file with a new one through a link from the said forum Then , verified the files ( took ages ) And finally it appears to have fixed it
  6. Oh I have global base , vector and all the 3 LCs' , trees HD installed by the way. Every time I click on "verify files" for each one of them , they just keep downloading and downloading something....like always Even though they say that the product is up to date in the end
  7. Hello , I was trying to install my orbx products onto p3d v4.4 and I am encountering black textures . I have disabled ( unchecked ) the frozen water option in vector I ran the migration tool many times but no use. I have attached a screenshot Any help / suggestions? 4.4 compatibility issues?
×
×
  • Create New...