Jump to content

g0emf

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

About g0emf

  • Birthday 07/25/1955

Contact Methods

  • Website URL
    www.davebrown24.co.uk

Profile Information

  • Gender:
    Male
  • Location:
    UK
  • Interests:
    Electronics, Photography, Flight Sims

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

g0emf's Achievements

Senior Member

Senior Member (4/6)

37

Reputation

  1. Has Orbx binned EGNT for Xplane ? I had a thread on the forum about it and its gone now! It's been in Dev since 2019 and made it to P3D but not Xplane Can Orbx officially confirm it's been scrapped?
  2. The ETA for EGNT is ~ end of January. Fingers crossed for the fix
  3. That's fine Tony, Great to get an answer to this problem Now that I have the answer I will stop whining on about it. Best Regards Dave
  4. Nick / Tony, Thanks very much for the reply. Just to point out that if I we remove Orbx the lights are OK. Lights only go high when TE Central is installed. The default LR scenery looks OK. However if its not an easy fix or is going to take to long then that's no big problem to me. Please just let me know the outcome of your findings Tony. Regards to both Dave
  5. Hi Ian, Only reply I got from Orbx was as below. As you know the scenery is great and the light being high is not a big deal. I am just miffed at getting no updates since December 2018 from Orbx.
  6. Hi Nick, No I am not upset the the lights are to high. I just need a reply to let me know if the problems will be resolved or not. If its not then that's fine, just talk to me and let me know that's all I am asking. I am NOT having ago at you personally Nick, you always do your very best. Regards Dave
  7. I agree with you, The support on this forum has gone down the pan. Just look at the amount of RED active posts, some including my own post'S with no reply at all! I have posted twice in the forum with the same problem asking for some sort of reply from Orbx and no reply at all, nothing, zero!..... that not good. I don't expect Orbx to fix the problem tomorrow but a reply would be nice, even if its "thats the way the product is and we don't intent to resolve that issue" I know Nick always does his very best to resolve the posts but I feel the amount of unanswered posts in the forum is not acceptable Nick is getting swamped or he has not been given the information to resolve the issues. I am not having ago at any of the support staff but think that John should have a look at this and make the decision to have a Working online Support Form or nor not. Dave
  8. As I got no reply to my last post, I will try again using Bug Report in the title. I have installed the latest SP for TE Central and fully expected the problem to be resolved as it was "Noted in Dec 2018" See
  9. Has Orbx got any info or plan on the above Bug. Please
  10. Hi and thanks for the reply, Done as you suggested with the ini, still same. Last year when the problem was pointed out I found that if I disable Orbx TE Central the light are correct. I was hoping for a reply from Orbx. Mind you don't get me wrong, just had a low and high-level flight around my local area and the scenery is superb.
  11. my scenery.ini file Can anyone confirm this bug, please? scenery_packs.ini
  12. I have installed the latest SP for TE Central and fully expected the problem to be resolved as it was "Noted in Dec 2018" PS the roads look much better, thanks for that. See
  13. OMG remember that, at the time it was great That video took me back to the "good old day" I am off to find my tape recorder!
×
×
  • Create New...