Jump to content

GCBraun

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GCBraun

  1. On 1/3/2022 at 7:40 AM, Jon Clarke said:

    I believe you are reporting something similar if not identical to this topic:

    Also here:

     

     

    Might be, especially because I cannot always reproduce this. Wish I had enough NVMe space to store all my ortho.

  2. 11 hours ago, Jon Clarke said:

    Sorry about your issues.

    Initially I would say that the pic is typical of your PC, GPU/CPU combo unable to keep up with the required loading speed of the textures.

    Please try a flight in the default Cessna 172 and see if the loading is better. The pseed of the airliner may well be having an adverse effect on loading time.

    Report back please and attach your sceneryPacks.ini

     

    So, my scenerypacks.ini is attached. Just did a flight that crossed Idaho and Nevada (non-Orbx Orthophotos) and this issue started appearing in the TE NorCal region (SD version). It is not always as bad as shown in the picture, but I haven´t noticed the problem yet in my custom Ortho4XP regions...

     

    scenery_packs.ini

  3. Those are some good news.

     

    While I will try to buy things as much as possible from the built-in marketplace, Orbx may be an exception due to the painless and straightforward way Central is designed.

     

    Looking forward to remaining a customer on this next chapter of flight simulation history.

    • Like 1
  4. Hi, I have removed this Ortho4XP tile and also my UHD Mesh (scenery_packs.ini attached), but even when using the default XP config, I still get these elevation anomalies.

     

    Before buying the product, I checked and TEGB was *not* a requirement for this scenery.

     

    Is there a way to disable these walls, at least? I have tried to re-name some .obj files in the Orbx folder without success.

     

    Thanks

    scenery_packs.ini

  5. For XP11 I have been using some high-end 4Tb HDDs for a while not and have not noticed any performance issues during flight. Sure, they take a while to load initially, but once it is done, everything runs perfectly fine. I assume the same is true for P3D.

     

    If you are just using one or two TE regions, SSDs are fine, but I have almost 35% of the globe in Ortho4XP, therefore using only SSDs would be cost-prohibitive.

    • Like 1
  6. Hi, here are some pictures with Chaseplane Off and using the default F22. The problem is the same.

     

    For the moment I have deleted hazards.bgl and the problem is gone.

     

    Any other ideas? I think this all started when I installed and then uninstalled Vector. I will never install Vector again, for sure.

     

    Thanks

    Capture.JPG

    Capture2.JPG

    Capture3.JPG

  7. Hello, I am since months experiencing an issue with hundreds of Antennas appearing all over the northern part of the eastern coast of the US (KIAD - KJFK - KBOS area).

     

    Currently I have FTX Global and OpenLC NA installed. I had also Vector, but that is uninstalled now. P3D 4.4 in use, but this issue started with 4.2 or 4.3.

     

    The problem is similar to those described here:

     

     

    Does anyone know the name of this particular object so that I may exclude it?

    Capture.JPG

    Capture2.JPG

    Capture3.JPG

    Capture.JPG

    Capture2.JPG

  8. Hello, I am experiencing some texture corruption in the Alps neat the German/Swiss border. I do own Germany North/South, Global, OpenLC Europe and LOWI. I have already re-installed FTX Global and forced the migration of unified lclookup, but the corruption is still there.

     

    I have just re-installed the 4.3 client and not the content/scenery. On settings I have FTX entries placed below my last add-on and openLC entries right below FTX.

     

    Any tips on what I should do?

    Capture.JPG

×
×
  • Create New...