Jump to content

GCBraun

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GCBraun

  1. Might be, especially because I cannot always reproduce this. Wish I had enough NVMe space to store all my ortho.
  2. Thanks, changing to the Classic preset solves the issue.
  3. I just purchased YBRM for XP11 and am seeing the effect below on the ocean water: As I don´t see this on the product page, I wonder what is going on. Could this be related to Vulkan/Xvision?
  4. Well...the thing is I don´t see this in my Ortho4XP area. Below the coast of North Carolina:
  5. Hello, Is the line below on the ocean expected when using Orbx Florida TE SD? Scenery_packs.ini attached. Thanks! scenery_packs.ini
  6. Ok, my HDD seems to be the culprit here. Perhaps it is just too old and slow and causing delays on the texture loading.
  7. I am also seeing this over TE Florida. What I´ll do next is move the TE files from my HDD to a SSD.
  8. So, my scenerypacks.ini is attached. Just did a flight that crossed Idaho and Nevada (non-Orbx Orthophotos) and this issue started appearing in the TE NorCal region (SD version). It is not always as bad as shown in the picture, but I haven´t noticed the problem yet in my custom Ortho4XP regions... scenery_packs.ini
  9. Hi, I am currently experiencing slow loading of tiles when using Orbx´s TE for XP11, as seen in the attachment. My PC is pretty robust, but I am hosting the TE files on a 7200RPM HDD. Would more RAM or some other XP11 setting help tackle this? Thanks
  10. I do not use P3D anymore, but the solution for me was to delete the hazards.bgl file
  11. Those are some good news. While I will try to buy things as much as possible from the built-in marketplace, Orbx may be an exception due to the painless and straightforward way Central is designed. Looking forward to remaining a customer on this next chapter of flight simulation history.
  12. Tried to Verify files (picture attached) and re-install. No go, unfortunately.
  13. Sure, I thought it was clear that the building above was floating. Here are additional screnshots and also pictures of my Custom Scenery folder and scenery_packs.ini. Please process my refund request (My account is thiago@gcbraun.com.br). Thank you for your support! scenery_packs.ini
  14. Hello, I have tried with your suggestions and buildings are still floating (pic attached showing my XP11 custom scenery folder just with EGPB and Orbx libs). New ini file also attached. If TEGB is required to use this scenery, I`d like to ask for a refund, considering that I am not willing to purchase TEGB. Thanks scenery_packs.ini
  15. Hi, I have removed this Ortho4XP tile and also my UHD Mesh (scenery_packs.ini attached), but even when using the default XP config, I still get these elevation anomalies. Before buying the product, I checked and TEGB was *not* a requirement for this scenery. Is there a way to disable these walls, at least? I have tried to re-name some .obj files in the Orbx folder without success. Thanks scenery_packs.ini
  16. Hi, how can I fix these floating objects in EGPB? scenery_packs.ini is also attached. Thanks scenery_packs.ini
  17. For XP11 I have been using some high-end 4Tb HDDs for a while not and have not noticed any performance issues during flight. Sure, they take a while to load initially, but once it is done, everything runs perfectly fine. I assume the same is true for P3D. If you are just using one or two TE regions, SSDs are fine, but I have almost 35% of the globe in Ortho4XP, therefore using only SSDs would be cost-prohibitive.
  18. Hi, here are some pictures with Chaseplane Off and using the default F22. The problem is the same. For the moment I have deleted hazards.bgl and the problem is gone. Any other ideas? I think this all started when I installed and then uninstalled Vector. I will never install Vector again, for sure. Thanks
  19. Hello, I am since months experiencing an issue with hundreds of Antennas appearing all over the northern part of the eastern coast of the US (KIAD - KJFK - KBOS area). Currently I have FTX Global and OpenLC NA installed. I had also Vector, but that is uninstalled now. P3D 4.4 in use, but this issue started with 4.2 or 4.3. The problem is similar to those described here: Does anyone know the name of this particular object so that I may exclude it?
  20. More stuff for XP11, please!
  21. I was not aware that there was a CP for the sceneries. Thanks!
  22. Hello, I am experiencing some texture corruption in the Alps neat the German/Swiss border. I do own Germany North/South, Global, OpenLC Europe and LOWI. I have already re-installed FTX Global and forced the migration of unified lclookup, but the corruption is still there. I have just re-installed the 4.3 client and not the content/scenery. On settings I have FTX entries placed below my last add-on and openLC entries right below FTX. Any tips on what I should do?
  23. Hello, As seen below, I cannot load procedures from the default XP11 G1000, even though there are published RNAV approaches, for example, for RW21. I also get an error saying that the runway cannot be found. Picture attached.
×
×
  • Create New...